У чому секрет наших пишних, завжди свіжих та ароматних булочок?

Декілька простих секретів:
1) Ми не заморожуємо булочки, а випікаємо їх безпосередньо у ресторанах декілька разів на день. Саме тому наші Гості завжди отримують найсвіжіший продукт;

2) Фірмова рецептура тіста для булочок на створення якої технологам компанії знадобилося цілих 12 місяців, у процесі пошуків ідеального рецепту було опрацьовано більше 150 різноманітних варіантів рецептів;
3) Натуральні інгредієнти - до складу булочок входять лише натуральні інгредієнти, у тому числі натуральне масло, відсутні ГМО, хімія та інші шкідливі речовини. Булочки підходять для споживання дітьми;

4) Тісто для булочок виготовляється на сучасному обладнанні за передовими технологіями;

5) Кожна булочка проходить перевірку перед видачею Гостям, у тому числі перевіряється і розмір - діаметр булочки цілих 12,5см.