чОму
burger Club?
1
Ефективна бізнес модель

2
Більш ніж 170 ресторанів
у 8 країнах світу
3
Актуальний формат
4
Швидкий вихід на виробничу потужність
5
Відсутність мережевих конкурентів
ФРАНШИЗА BURGER CLUB
Рішення придбати франшизу Burger Club вірне з багатьох причин: ми допоможемо Вам організувати свій бізнес з оптимальними інвестиціями, позбавимо Вас від складних пошуків постачальників, розробки дизайну ресторану та його меню, навчання персоналу та багатьох інших складностей та перешкод, що очікують кожного бажаючого відкрити власну бургерну.
ФУД КОРТ
Інвестиції від 550 000 грн.
Паушальний внесок - відсутній
Роялті 2% від обороту з першого місяця роботи
Рентабельність до 25%
Окупність від 12 місяців
Термін реалізації 2 місяці
СТАЦІОНАР
Інвестиції від 650 000 грн.
Паушальний внесок - відсутній
Роялті 2% від обороту з першого місяця роботи Рентабельність до 25%
Окупність від 14 місяців
Термін реализації від 2 до 2,5 місяців
Для Києва спеціальні умови, телефонуйте!
В суму інвестиції згідно франчайзингового пакету входить:
Комплект виробничого обладнання
Меблі (тільки для закладів формату «стаціонар»)
Комплект торговельного обладнання
Програмне забезпечення
Рекламна продукція
Касовий термінал
Аналіз місця знаходження та самого приміщення для відкриття бургерної
Розробка дизайн-проекту
Технологічна документація
Виїзд відкриваючого менеджера
Навчання персоналу
Маркетингова підтримка при відкритті
Методична й практична підтримка в розвитку
Управлінські консультації для власників та керівників бізнесу
ЭТАПИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ
ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ
оптимальна ціна інвестиції
національні знижки на продукти
персональний start-app менеджер
можливість розміщення на невеликій площі
короткі терміни реалізації проекту
швидкий вихід на проектну потужність
висока популярність асортименту
відсутність прихованих платежів
постійна підтримка від центрального офісу
широка цільова аудитория
НАШІ НАГОРОДИ
ПІДТРИМКА
Закладам мережі надається підтримка шістьма департаментами компанії:
ДЕПАРТАМЕНТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Розробка новинок меню
Складання техніко-технологічних карт
Методичні матеріали
ДЕПАРТАМЕНТ HR
Допомога у підборі персоналу
Методичні матеріали
Навчання персоналу та підвищення кваліфікації
ДЕПАРТАМЕНТ АНАЛІТИКИ
Аналіз роботи закладу по основним економічним показникам. Щоденне складання звітів
ДЕПАРТАМЕНТ ТЕХНІЧНОЇ ПІДТРИМКИ
Технічна підтримка програмного забезпечення
ДЕПАРТАМЕНТ МАРКЕТИНГУ ТА РЕКЛАМИ
Регулярні акції
Маркетинговий аналіз
Презентації новинок меню
ДЕПАРТАМЕНТ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ
Контроль якості роботи закладів, що включає в себе перевірку якості продукції, чистоти закладу, відповідність рецептур та зовнішнього вигляду страв стандартам компанії.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРИМІЩЕНЬ ДЛЯ
BURGER CLUB:
В більшості випадків рішення відвідати фастфуд приймається спонтанно, а значить, на перше місце за значимістю виходить місцерозташування закладу. Хороша візуальна доступність, високий пішохідний трафік — ось основні орієнтири при виборі приміщення для Burger Club.

Універсальна технологія Burger Club дозволяє відкриватись на об'єктах різної площі, при цьому максимально корисно використовується кожний квадратний метр.
ФУД КОРТ
СТАЦІОНАР
  • Загальна зона фуд корта (in line) у торгівельному /торгівельно-розважальному центрі
  • Площа від 40 до 60 м² (включаючи технологію і зону сервісу)
  • Ширина бару min. 5 м.п.
  • Висота від 2,7м.
  • Електрична потужність 50 кВт
  • Торгове приміщення (street retail) на центральній, пожвавленій вулиці
  • Наявність вітринних вікон; ширина фасаду від 6м. Підвальні приміщення не розглядаються
  • Площа від 90 до 150 м²
  • Висота от 2,7 м.
  • Электрична потужність 60 кВт
Заповніть форму. Ми зв'яжемось з Вами:
Концепція обєкта
Write Close
Close
Залиште інформацію і ми з вами звя'жемся
ВІДДІЛ ФРАНЧАЙЗИНГУ
+38 (050) 388-11-17
+38 (050) 346-77-70
burgerclub.ukr@gmail.com
skype: ks.ksenia1
Центральний офіс
м. Полтава, Європейська, 21
Центральний офіс
м. Полтава, Європейська, 21
© 2019 Burger Club
ФРАНЧАЙЗИНГ
burgerclub.ukr@gmail.com
+38 (050) 388-11-17
+38 (050) 346-77-70